Annons

Ny chans att se Bartolinis

Annons

bartolini

NÖJE Om du missade den feministiska teaterduon Teater Bartolinis föreställningar innan jul får du en ny chans nu. Del två i deras serie Fishtank visas åter på Waynes och Nordanå.

Teater Bartolini utgörs av Saga Eserstam och Ellenor Lindgren och är en feministisk teaterduo som agerar i vänsterkanten.

– Förbannade som vi är, vill vi verka lokalt för att öka jämställdhet, demokrati och provocera fram livsstilsdebatt. Vi blandar humor med allvar, film med teater och med hjälp av ett flertal karaktärer vill vi väcka tankar kring kroppsfixering och konsumtion, skriver de på sin facebooksida.

Eftersom de föreställningar som gjordes innan jul blev så populära kommer tre extraföreställningar under de kommande veckorna. Extraföreställningarna till Fishtank – Till salu är på Waynes Coffee nu på söndag, den 23/2, och nästa söndag, 2/3 kl 14.00. Den visas även på Nordanå tisdag 25/2 kl 19. Förköp köps på respektive plats.

Medverkande: Saga Eserstam, Ellenor Lindgren
Manus: Saga Eserstam, Ellenor Lindgren, Johan Forsberg
Producent: Evelina Lindahl
Film/Teknik: Oscar Byström

Läs mer om Teater Bartolinis här »

Annons
Annons
Annons
Annons
Annons