Annons
Jessie J uppträda i Skellefteå på lördagen den 29 juni. Foto: Pressbild

Världsstjärnan intar Summertime i Skellefteå: ”Vår headline för 2024”

MUSIK Den brittiska popstjärnan Jessie J kommer till Skellefteå i sommar, tillkännager Summertime-arrangörerna i dag.

Annons

På torsdagseftermiddagen hintar arrangörerna om att de har någonting spännande på g. Avslöjandet av en stor, internationell artist ”som blir vår headline för 2024”. Det skriver festivalgeneral Gunnar Karlsson i ett mejl.

Nu på fredagsmorgonen står det klart att vem det är. Med låtar som ”Bang Bang”, ”Price Tag” och ”Flashlight” har hon sålt miljontals album. Den brittiska popstjärnan Jessie J kommer till Skellefteå i sommar, tillkännager arrangörerna.

Annons

Skellefteå Summertime anordnas på Norrvalla den 27-30 juni och Jessie J tar plats bredvid redan presenterade akter som Molly Sandén, Hooja, Måns Zelmerlöw och Otto Knows. Hon kommer att uppträda på festivallördagen.

Du kanske också vill läsa:
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons