Annons
Linus Lee ska spela på festivalfredagen den 28 juni. Foto: Jesper Smeding

Breddar musikutbudet – artist klar för sommarfestivalen på Norrvalla

MUSIK Den EP-aktuelle Linus Lee är klar för Summertime 2024, meddelar arrangörerna på tisdagen.

Annons

De släppte en sjätte akt i fredags och redan nu kommer nästa. I ett pressmeddelande hälsar Summertime-arrangörerna att Linus Lee kommer till Skellefteå i sommar.

Den knoppande, mångsidige Stockholmsartisten släppte sin debutsingel ”Kamikaze” i september 2023 följd av ”Wolves” senare i november. Musiken har alltid varit en passion och Linus Lee blev sajnad som låtskrivare till samma förlag som Post Malone innan han ens bestämde sig för att satsa solo.

Annons

Linus Lee är inte rädd för att växla mellan olika genrer och enligt festivalarrangöerna kommer han att släppa en femspårig EP nu under 2024.

– Med en narrativ låtskrivarstil, influerad av artister som John Mayer och Frank Ocean och med spår av alt-pop, rock, hiphop och modern folkmusik, kommer Linus Lee att fylla ett tomrum i svensk musik, skriver de i pressmeddelandet.

Annons

Summertime 2024 anordnas på Norrvalla under den sista helgen i juni och Linus Lee ska spela på fredagen. Sedan tidigare är De Vet Du, PERZZONA, Otto Knows, Hooja, Asme och Molly Sandén också klara för sommarens festival.

Du kanske också vill läsa:
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons