Annons
Dom Första och Måns Zelmerlöw. Foto: Pressbild / Magnus Ragnvid

Måns Zelmerlöw till Summertime – samtidigt presenteras annan akt

MUSIK Musikutbudet på Summertime 2024 blir allt större. Både Måns Zelmerlöw och Dom Första kommer till Skellefteå i sommar.

Annons

Måns Zelmerlöw behöver ingen introduktion. Sångare, låtskrivare och multitalang, han kan gott konstateras som en av Sveriges mest etablerade artister.

Han började sin musikaliska resa som ungt popfenomen i Idol 2005 och har sedan dess blivit en internationell stjärna, med succén i Eurovision Song Contest och låten “Heroes” på topplistor i 21 länder, som en höjdpunkt.

Annons

Han har fortsatt varit ständigt aktuell. Måns Zelmerlöw har programlett, släppt ny musik och turnerat. Han slutade fjolåret på topp med julturnén “Tomten och bocken – rider igen” tillsammans med komikern Per Andersson.

I sommar kommer Måns Zelmerlöw till Skellefteå Summertime på Norrvalla. Han ska uppträda på torsdagen den 27 juni, festivalens första dag, och det blir fri entré.

Annons

I samma andetag släpper festivalarrangörerna ytterligare en akt som ska spela samma dag. För första gången kommer trion i Dom Första till Skellefteå, för att bjuda på en egensinnig mix av skönsjungen stämsång och catchiga refränger.

Sedan tidigare är Linus Lee, De Vet Du, PERZZONA, Otto Knows, Hooja, Asme och Molly Sandén också klara för Summertime 2024.

Du kanske också vill läsa:
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons