Annons
John De Sohn. Foto: Pressbild

House-DJ och musikproducent klar för sommarens party på Norrvalla

MUSIK DJ:n och producenten John De Sohn är klar för Skellefteå.

Annons

Han har varit aktuell på den svenska och internationella pop- och dansscenen i över 10 år. Efter sin platina-säljande debutsingel ”Long Time” har John De Sohn radat upp hits som ”Dance Our Tears Away”, ”Forever Young” och ”Love You Better”.

Nu är han klar för Skellefteå Summertime 2024. Nyheten kommer inte länge efter beskedet att Måns Zelmerlöw och Dom Första kommer till sommarens festival. Den anordnas den 27-30 juni och John De Sohn ska spela på fredagen.

Annons

Sedan tidigare är Linus Lee, De Vet Du, PERZZONA, Otto Knows, Hooja, Asme och Molly Sandén också klara för Summertime 2024.

Du kanske också vill läsa:
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons