Annons
Sponsrad artikel

Nelab – mer än bara hissar • Säljer nu även bommar och vädertätning: ”Liknande teknik”

ANNONS Nu kan Nelab hjälpa dig med mer än hissar, dörrautomatik, industriportar och bostadsanpassningar. “Vi har utökat utbudet med vägbommar och vädertätning”, säger Robert Abrahamsson.

Nelab är företaget som specialiserat sig på bland annat hissar. I Skellefteå hette de tidigare Meriko, men brandade om sig för drygt två år sedan efter att de blivit en del av Nelab som även finns i Piteå och Luleå.

– Meriko var ett starkt varumärke i Skellefteå, men vi hade utvecklat portföljen och våra tjänster så pass att det var dags för en nystart. Att ha samma namn på alla orter gör det även lättare att hjälpa varandra mellan stadsgränserna utan att förvirra kunderna, säger Robert Abrahamsson, platschef i Skellefteå.

Nelab servar hissar från alla varumärken – men sysslar även med annat. Här kan du få hjälp med bostadsanpassningar, nyinstallationer av hissar, bommar, industriportar och vädertätande dockningssystem.

Deras blå bilar med gul logo syns allt oftare på Skellefteås vägar.

– Ja, jag tror att namnet börjat sätta sig nu. Dels tack vare våra bilar, men även för att vi blivit duktigare på att profilera vår logo i hissarna som vi installerar och servar, säger Stefan Lundström, hisschef och säljare.

Kända varumärken

Nelab är som nämnt specialister på hissar – men även på andra produkter med liknande teknik, som dörrautomatik och industriportar.

– Gemensamt för alla produkter är att vi jobbar med kvalité från kända varumärken. Det här är produkter som man verkligen vill ska fungera och ha hög kvalité, och därför har vi valt leverantörer som Hörmann och Torverk, säger Robert.

Exempel på industriport som Nelab monterat.

Det har även dykt upp några nyheter i Nelabs utbud. Sedan en tid tillbaka säljer och installerar de vägbommar och docksystem med vädertätning. Produkterna kommer från nämnda Hörmann som gjort en satsning på detta.

– Det är konkurrenskraftiga lösningar av hög kvalité, säger Stefan.

Inget långt steg

Bommar är sådana som kan sitta på till exempel en brädgård eller i ett parkeringsgarage. De öppnas enkelt med kod, fjärrkontroll eller via en app.

– Tekniken är elektromekaniskt likt den vi jobbar med på portar vilket gör att steget inte var långt för oss att även erbjuda det här, säger Robert.

Nelab säljer och monterar bommar från välkända Hörmann.

Docksystemen är en lösning som vädertätar avlastning av produkter hos företag. När lastbilen har backat mot lastbryggan sluts utrymmet runt lastbilen som ett skydd mot väder och vind. Förutom att skydda det som lastas av blir det en energibesparing i fastigheten.

– Vi har reparerat och servat den här typen av lösningar förut, men nu säljer vi dem även nya, säger Robert.

Förutom detta arbetar Nelab med bostadsanpassningar. Den som behöver dörröppnare eller lyftar till sitt hem är välkommen att höra av sig för en kostnadsfri offert.

Vi har tillgång till reservdelar till alla märken.

Robert och Stefan vill även poängtera att Nelab kan hjälpa till att serva hissar och industriportar från alla varumärken.

– Om du har en hiss, dörrautomatik, industriport eller liknande är det bara att höra av sig. Vi har tillgång till reservdelar till alla märken, säger Robert.

Sponsrad artikel

Hela denna sida är en annons från NELAB.
Sponsrade artiklar är en del av Megafonens utbud av annonser. Vill du också ha en sponsrad artikel? Kontakta oss på info@megafonen.nu eller läs mer på megafonen.nu/annons.

Du kanske också vill läsa:
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons