Annons
Foto: Pressbild

Bandet Graveyard till Skellefteå: ”Enda spelningen i norra Sverige”

NÖJE Till våren kommer P3 Guld-nominerade bandet Graveyard till Skellefteå.

Annons

Det blir hyllad rock i april när hårdrocksbandet Graveyard beger sig ut på vårturné.

Göteborgarna har haft ett guldår under 2018. Det nya albumet ”Peace” landade en listetta och i juli öppnade de för Guns N’ Roses på Ullevi. Hösten fylldes av turnérande och flera utsålda spelningar. Under konserten på hemmaplan ringlade sig kön långt från Pusterviks entrédörrar.

Graveyard toppar året med en sista konsert på Cirkus och en välförtjänt nominering till Årets Rock/Metal i P3 Guld.

I april sätter turnén igång och det blir en förlängning av höstens publikfavorit där Skellefteå är det enda besöket Graveyard gör i norra Sverige. Detta skriver arrangören i ett pressmeddelande.

Supprtakt blir lokala Gin Lady och Old Man´s Will. Båda banden är lokalproducerade i Skellefteå med talangfulla medlemmar som spelar bästa sortens rock.

– Efter en väldigt lyckad kväll med Hardcore Superstar, Mustasch och Blister Brigade förra året så har vi fått in många önskemål om en till hårdrockskväll där bland annat Graveyard var en önskad akt från många. Så det känns kul att detta bli av och att vi är enda staden i norra Sverige där Graveyrad spelar. Extra kul att vi har två lokala hårdrocksband som står på samma scen denna kväll. Det blir nog ösigt igen, säger Sofia Andersson Lundberg, For Events, arrangör för detta event.

Spelningen äger rum den 27 april på Folkparken i Skellefteå.

Annons
Annons
Annons
Annons