Annons

Fler chanser till solsemester

Annons

Kreta chania foto: DeturChania, Kreta, Grekland. Foto: Detur

RESA Till sommaren 2016 utökar Detur sitt reseprogram från Skellefteå med ytterligare ett resmål.

Det är till Kreta i Grekland som Detur utökar sitt utbud från Skellefteå Airport.

– Det är extra roligt att kunna erbjuda både gamla och nya kunder i Skellefteå med omnejd, ett nygammalt resmål. Vi har valt ut fina hotell i populära orter för vårt program och vi är dessutom helt ensamma om att erbjuda Kreta från Skellefteå, säger Staffan Jansson, Sales & Marketing Manager Detur Sweden, i ett pressmeddelande.

Detur kommer att flyga till Chania flygplats från Skellefteå under sensommar och höst. Resmålen finns i huvudsak längs Chania-kusten, med orter som Platanias, Agia Marina, Kato Stalos och Gerani mfl, men även Rethymnon där man kan kombinera strand- och stadsliv.

Första flyget lyfter 10/8 och det sista flyget avgår 28/9.

Annons
Annons
Annons
Annons
Annons