Annons
Karpathos. Foto: Pressbild

Ännu en ny charterdestination från Skellefteå – unik i norra Sverige: ”God mat och magiska stränder”

RESA Apollo utökar sitt utbud från Skellefteå Airport till sommaren 2025.

Annons

Skellefteå Airport blir en av få regionala flygplatser i Sverige som kan erbjuda resor till den grekiska ön Karpathos, som ligger mellan Kreta och Rhodos. Destinationen blir även unik i norra Sverige, enligt ett pressmeddelande från Skellefteå Airport.

– Vi är så glada att Apollo fortsätter att utveckla charterutbudet från Skellefteå. Karpathos erbjuder en vacker natur, god mat och magiska stränder så vi är lyckliga över att kunna erbjuda detta fina resmål från Skellefteå, säger Skellefteå Airports Vd Robert Lindberg.

Annons

Sedan 2023 har Apollo även arrangerat resor till det grekiska fastlandet Apirus med destinationerna Lefkas, Parga och Sivota.

– Apollo väljer att fortsätta satsa i ett växande Skellefteå. När befolkningen växer ökar också behovet av semesterresor och därför är vi glada att kunna erbjuda Karpathos från ännu en regional flygplats. Karpathos breddar vårt utbud och kommer säkerligen bli en mycket populär destination från norra Sverige, säger Martina Krantz, pressansvarig på Apollo.

Annons

Karpathos har ett vackert kuperat landskap med höga berg och dalar, med en genuin grekisk atmosfär. Att Karpathos har en lång och spännande historia gör att det också finns många sevärdheter, skriver Skellefteå Airport.

Resorna till Karpathos kommer att starta den 14 augusti 2025 och pågå till och med den 25 september 2025.

Du kanske också vill läsa:
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons