Annons
Sponsrad artikel
Här, på Tjärnvägen 18, finns Coloramas nya butik. De håller öppet hela sommaren med fina erbjudanden. “Om du behöver färg, golv, tapeter, klinker eller något annat tillbehör så bör du kolla med oss”, säger Linda Nilsson, delägare.

De har tagit över Colorama Skellefteå – storsatsar i nya lokaler: ”Väl värt ett besök”

ANNONS Tidigare i år blev det klart med nya ägare till Colorama i Skellefteå – som nu öppnat upp i en ny lokal bara 300 meter från den gamla. “Det här blir ett jättelyft för både privat- & företagskunder”, säger delägaren Linda Nilsson.

Robert Bergsten var tidigare delägare till färgfackhandeln Colorama i Skellefteå, som han var med och startade upp 2016. Han har jobbat inom branschen i 35 år men kände förra året att det var dags att lämna över stafettpinnen.

– Det behövdes göra en satsning för att växa, och de här personerna kändes rätt. Det finns en härlig familjekänsla hos de nya delägarna med mycket hjärta och själ, säger Robert som finns kvar inom bolaget som butiksansvarig.

De nya ägarna är Daniel Nilsson, Linda Nilsson och Lars Lindblom. De driver sedan tidigare tre andra Colorama-butiker – i Lycksele, Vännäsby och Örnsköldsvik.

– Det började med att jag tog över mina föräldrars butik i Lycksele 2012, och sedan har vi vuxit, berättar Daniel.

Lars Lindblom, delägare och vd, Robert Bergsten, butiksansvarig, Linda Nilsson, delägare, och Daniel Nilsson, delägare, välkomnar nya och gamla kunder till butiken på Tjärnvägen 18.

När de fick höra att butiken i Skellefteå var till salu blev de direkt intresserade.

– Det ligger geografiskt bra till för oss, samtidigt som Skellefteå är en växande stad som vi ser stor potential i, säger Linda.

Allt blev bättre

I samband med övertagandet började de nya ägarna att snegla på nya lokaler varav de hittade en på Tjärnvägen 18, bara 300 meter från den gamla.

– Tillgängligheten, ytan, lagret, takhöjden, parkeringsmöjligheter och större utrymme för företagskunder. I princip allt blev bättre här, säger Lars Lindblom.

Det var helt galet faktiskt. Fantastiskt kul att se så mycket folk.

I början av maj hade de en öppningshelg som gick över förväntan.

– Det var helt galet faktiskt. Fantastiskt kul att se så mycket folk, säger Linda.

Robert Bergsten, tidigare delägare till Colorama, är numera butiksansvarig. “Det känns toppen att vi får ha kvar honom här. Han är vårt fyrtorn”, säger nye delägaren Daniel Nilsson.

Colorama är en rikstäckande kedja som säljer färg, golv, tapeter, kakel och alla tillbehör som hör till. De har välkända varumärken som Caparol och Jotun, men utöver ett stort utbud är deras största styrka att erbjuda en hög servicegrad.

– När du kommer till oss ska du inte bara få en produkt, utan rätt produkt för just ditt projekt. Vi vill att kunderna går ut från butiken nöjda och med känslan att ha fått en service utöver det vanliga. Det är något du inte kan få på samma sätt när du handlar vi nätet, säger Lars.

Attraktiv prissättning

Rätt prissättning är också viktigt. Daniel menar att de alltid försöker matcha prisererna du kan hitta på internet, och att de jobbar med en attraktiv prissättning.

– Det finns många duktiga färgbutiker i Skellefteå, men vi ska ge dem en riktig match, säger han och ler.

Vi vill bli fler i Skellefteå och söker alltid efter duktiga personer.

Gänget på Colorama känner redan av ökad kundtillströmning och har därför behov av att utöka personalstyrkan.

– Vi vill bli fler i Skellefteå och söker alltid efter duktiga personer. Om du är intresserad är det bara att höra av sig, hälsar Lars.

Colorama Skellefteå

Adress: Tjärnvägen 18, Skellefteå
Telefon: 0910-217010
Öppettider: Mån-fre 07:00-18:00, Lör 10:00-14:00

Läs mer på Colorama.se/Skellefteå

Sponsrad artikel

Hela denna sida är en annons från Colorama Skellefteå.
Sponsrade artiklar är en del av Megafonens utbud av annonser. Vill du också ha en sponsrad artikel? Kontakta oss på info@megafonen.nu eller läs mer på megafonen.nu/annons.

Annons
Annons
Annons
Annons
Annons