Annons
Mikael Johansson, vd på Allstar. Foto: Jonas Nilsson / Privat

Sportbaren vill tillbaka – söker ny lokal i Skellefteå: ”Det känns rätt”

NYHETER Efter några års frånvaro vill sportbaren Allstar tillbaka till Skellefteå. De kan även komma att starta nattklubb igen, om de hittar en tillräckligt stor lokal.

Annons

”Vi ska tillbaka & söker lokal”. Budskapet har gått att läsa i sociala medier under helgen och Mikael Johansson, vd på Allstar, intygar för Megafonen att det stämmer. Tiden känns rätt och nu vill sportbaren etablera sig här igen.

– Skellefteå är en tillväxtort och vi vill såklart finnas där det händer saker.

Kvällarna på Allstar ligger färskt i minnet hos många i Skellefteå. Puben hade ingång från torget då, nattklubbsverksamhet och var en av få hållplatser i stans uteliv.

Annons

Utanför sitter loggan fortfarande kvar även fast de inte haft öppet sedan 2019.

– De sista åren blev struliga. Vi hade flera olika som skötte driften och det blev aldrig riktigt bra. Sedan kom pandemin och då blev vi inte så aktiva i att komma tillbaka till stan, men nu känns det rätt.

Pub och kanske nattklubb

I dag är läget annorlunda och därför söker de efter en annan lämplig lokal. Allstar är inte intresserade av att etablera sig på samma plats som förr.

– Nej, vi vill inte tillbaka dit utan vill bygga nytt och fräscht, säger Mikael.

Annons

Vad sökandet leder till återstår att se. Det är tidigt i processen men puben har inlett dialog med vissa fastighetsägare. De söker en lokal med bra läge och plats för minst 80 sittplatser.

Om lokalen är ännu större kan de även komma att starta nattklubb igen.

– Hur det än blir så ska det vara ett skönt ställe med sport och mat, öppet sju dagar i veckan, säger vd Mikael Johansson.

Du kanske också vill läsa:
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons