Annons
Robin Kadir. Foto: Pressbild

Ännu en akt klar att möta publiken i sommar – spelar på Summertime

NYHETER Nu har ytterligare en artist presenterats till sommarens festival, Robin Kadir.

Annons

Robin Kadir är enligt arrangören en av Sveriges hetaste hiphop-DJ. Han började sin karriär 2017 och har sedan dess turnerat runt i Sverige på olika klubbar och festivaler. Han har även tagit din musik utomlands och spelat på Boston Calling Festival i USA och Oceans Beach Club i Spanien, samt varit förbands-akt för artister som Travis Scott, Eminem, Tyler the Creator, Stormzy och Billie Eilish.

I maj 2019 släppte Kadir sin debutsingel ’Corazón’ som gästades av Mwuana, Simeon och Jamzey. Låten blev en sommarhit och har idag över två miljoner streams på Spotify. Idag – fredag den 17 mars – släpps hans nya singel med Asme, och i början av sommaren 2023 kommer ett album.

Annons

Robin Kadir spelar på Skellefteå Summertime lördag den 1 juli. Sedan tidigare är artister som Benjamin Ingrosso, Scooter, Bolaget, Norlie & KKV, Markoolio och Da Buzz klara.

Du kanske också vill läsa:
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons