Annons
Norlie & KKV. Foto: Pressbild

Nytt artistläpp – succéduo klar för scenen på Skellefteå Summertime

MUSIK Ännu en akt är klar för sommarens festival på Norrvalla. Norlie & KKV kommer till stan, meddelar arrangörerna i dag.

Annons

Efter en tids tystnad tillkännagav arrangörerna förra veckan att Boy In Space kommer till Skellefteå Summertime 2023. Sedan tidigare är också Bolaget och den tyska technoakten Scooter klara för sommarens festival.

Redan nu görs nästa artistsläpp. Sedan debuten 2011 har duon radat upp många stora hits, stått på de största scenerna och nominerats till otaliga priser. Nu är Norlie & KKV klara för festen på Norrvalla, hälsar arrangörerna i ett pressmeddelande.

– Norlie & KKVs blandning av oförskämd pop med rötter i hiphop var en fingervisning om var populärmusiken var på väg långt innan den hade kommit dit, skriver de.

Annons

Med sex topp 10-placeringar och tjugo topp 50-placeringar på svenska Spotifylistan har deras musik streamats över en halv miljard gånger. Senast i höstas gjorde duon  också avtryck i ”Så mycket bättre”.

– Med ett unikt sound och en känsla för den publikfriande dansen bevisade Norlie & KKV ännu en gång att de är två av landets absolut största, fortätter arrangörerna.

Skellefteå Summertime 2023 arrangeras vid månadsskiftet juni/juli.

Du kanske också vill läsa:
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons