Annons
Scooter är klara att spela den 1 juli. Foto: Visit Skellefteå / Pressbild

Tyska technoundret till Skellefteå i sommar: ”Vi hälsar dem välkomna”

MUSIK Nu släpps andra bokningen inför Skellefteå Summertime 2023. Arrangörerna tillkännager att den tyska technoakten Scooter är klar för scenen på Norrvalla.

Annons

Sedan starten 1993 har Scooter blivit en av Tysklands mest framgångsrika rave- och technoprojekt. Gruppen har tillbringat över 500 veckor på singellistor, 300 veckor på albumlistor och sålt över 30 miljoner skivor – varav över 100 guld- och platinaskivor runt om i världen.

De visar inga tecken på att ge sig där. ”God save the rave” är namnet på deras 20:e album, och namnet på den stora arena- och festivalturné som Scooter genomför nu under 2022. Turnén följs upp med ett besök i norr under 2023.

Annons

– Lördag den 1 juli kommer de för första gången till Skellefteå och vi hälsar dem välkomna till Skellefteå Summertime music & life festival, skriver arrangörerna i ett pressmeddelande.

Festivalen kommer att hållas på Norrvalla på samma sätt som i somras. Det här är det andra artistsläppet som görs, sedan tidigare är Bolaget också klara att spela.

Du kanske också vill läsa:
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons