Annons
Sponsrad artikel
  • Cecilia Renström är nöjd med den nya laserbehandlingen som de erbjuder till sina kunder.
  • Tilda Söderström, Viveca Andersson, Irene Johansson, Cecilia Renström och Elin Olsson.
  • Cecilia Renström är nöjd med den nya laserbehandlingen som de erbjuder till sina kunder.
  • Den nya behandlingen är helt smärtfri.

Ny laserbehandling för dina fötter – Fotvizon gör storsatsning i Skellefteå: ”Ser att det fungerar”

ANNONS Fotvizon har köpt in en ny laser som tar död på svamp, stimulerar tillväxt och lindrar smärta. “Det känns kul att utveckla verksamheten”, säger Cecilia Renström.

Fotvizon startades av Viveca Andersson 1985. Hon drev det till en början själv, men med tiden har företaget växt sig större. 2007 anställdes Vivecas dotter Cecilia, och idag är de fem fotterapeuter som hjälper Skellefteborna att ta hand om sina fötter.

– Det var inte självklart för mig att börja i branschen, men efter att ha jobbat som dansinstruktör och i sportbutik ett par år så kände jag att jag ville komma ännu närmare människor. Jag hade vuxit upp och sett den fantastiska kontakt som mamma hade med sina kunder, och valde att utbilda mig till fotterapeut, berättar Cecilia Renström som sedan några år tillbaka tagit över verksamheten.

Hon ser en trend att fler och fler – även yngre – börjat bry sig om sina fötter, men även att många försummar dem.

– Det är väldigt synd eftersom vi är så beroende av våra fötter. De bär oss varje dag, och det behövs inte mycket för att det ska bli ett problem, säger hon.

Olika behandlingar

Fotvizon hjälper sina kunder med exempelvis nageltrång, vårtor, liktornar, fotsvamp, nagelsvamp, kartnaglar, avlastningar, hälsprickor och förhårdnader.

– Vi behandlar sådant som gör ont, men ger även förebyggande råd om hur du kan slippa liknande besvär i framtiden, säger Cecilia.

Cecilia Renström är nöjd med den nya laserbehandlingen som de erbjuder till sina kunder.

Sedan slutet av förra året finns även en ny laserbehandling att tillgå. En behandling som Fotvizon är ensamma om i Skellefteå.

– Genom åren har vi sett att det finns en stor efterfrågan på om det finns något mer man kan göra för att till exempel reparera skadade naglar, och efter att vi sett resultaten från den här laserbehandlingen valde vi att göra en investering, säger Cecilia.

Röd och blå laser

Den nya lasermaskinen arbetar med en röd och en blå laser. Det blå ljuset tar död på svampsporer, och den röda stimulerar tillväxt så att den friska nageln växer fortare.

– Den kan även hjälpa till läkningen vid nageltrång, och ökar cirkulationsförmågan så att den lindrar smärta vid till exempel Hallux Valgus, artros och reumatiska smärtor, säger Cecilia.

Tilda Söderström, Viveca Andersson, Irene Johansson, Cecilia Renström och Elin Olsson.

Behandlingen, som är helt smärtfri, har visat goda resultat sedan de började med den innan jul.

– Det känns både kul och spännande att ta hjälp av ny teknik för att hjälpa de som kommer hit, säger Cecilia som även har fler nyheter på gång framåt.

– Det känns jätteroligt att satsa i ett växande Skellefteå.

Fotvizon

Nygatan 54, Skellefteå
0910-395 01

Måndag 9–18
Tisdag-torsdag 9-17
Fredag 9-16

Läs mer på www.fotvizon.se

Sponsrad artikel

Hela denna sida är en annons från Fotvizon.
Sponsrade artiklar är en del av Megafonens utbud av annonser. Vill du också ha en sponsrad artikel? Kontakta oss på info@megafonen.nu eller läs mer på megafonen.nu/annons.

Annons
Annons
Annons
Annons
Annons