Annons
Markoolio, Dolly Style och Chris Kläfford. Foto: Pressbilder

Nytt datum satt för gratisfestival i Jörn – flera artister klara att spela

NÖJE Tanken var att festivalen skulle ha arrangerats i mars tidigare i år, men pandemin satte stopp. Nu är ett nytt datum bestämt.

Annons

Open Fire Festival är en ny festival som arrangeras i Jörn av Jörn Experience Hotel, Kulturrådet och Northevent AB. Artister som Chris Kläfford, Dolly Style och Markoolio kommer att uppträda – men förutom det blir det även inslag av mat, lokala artistframträdanden, aktiviteter, naturupplevelser och ljusshower.

– Som vi alla vet så växer Skellefteå i en explosiv fart, och här vill vi som bor i Jörn vara med på den här resan och bidra till att synliggöra vår kommun. I Jörn finns en stark drivkraft att verka och bo på orten, därför känns det viktigt med ett event som visar på den stora tro vi har om vårt samhälle, skriver arrangören i ett pressmeddelande.

Annons

Förhoppningen är att Open Fire Festivalen ska bli en årlig återkommande vinterfestival och på lång sikt locka internationella artister och skapa fler arbetstillfälle, skriver de vidare.

Festivalen arrangeras den 1 oktober. Entrén är fri på dagtid, men biljett krävs för att arrangören ska ha koll på att inte  maxkapaciteten för evenemanget överträds. De biljetterna släpps 1 augusti. En serviceavgift om 30 kronor kommer att tas ut, skriver arrangören.

Du kanske också vill läsa:
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons