Annons
Sponsrad artikel
  • Det nya konceptet Sandwich Saturday startar på lördag den 6 april.
  • "Frittad kyckling" är ett av alternativen på menyn.
  • "Italienaren" är ett annat.
  • "Italienaren".
  • "Smoky cheese".
  • Fredrik Haage, restaurangledare.
  • Milkshakes i smakerna jordgubb, blåbär och smultron.
  • Förstekocken Jeremia Vikström Lindh.
  • "Genuins köttmacka".
  • Veronica E Lidman, Food and Beverage Manager.
  • Som komplement till mackorna kommer det även att finnas sallader och barnvänliga alternativ.
  • Orangeriet på Söder, som ligger vägg i vägg med restaurang Genuin, öppnar för säsongen den 14 juni.

BILDSPEL: Restaurangens nya koncept – goffiga mackor och milkshakes: ”Finns något för alla”

ANNONS Restaurang Genuin, som håller till på Aurum Hotel i Skellefteå, lanserar ett nytt koncept i vår: Sandwich Saturday. “Det här är något som vi verkligen tror på”, säger Veronica E Lidman, Food and Beverage Manager.

Restaurangen på Aurum Hotel har sedan ett år tillbaka gått under namnet Genuin. Förutom att den nyttjas av hotellgäster är det en restaurang som är öppen för alla.

Här serveras till exempel luncher tisdag till fredag, after work-buffé på fredagar och bruncher på söndagar en gång i månaden.

– Det här är en restaurang dit du som Skelleftebo kan komma för att äta gott, ta en drink och ha riktigt trevligt i en härlig miljö, berättar Veronica E Lidman, ansvarig för mat och dryck.

Veronica E Lidman, Food and Beverage Manager.

Förutom redan nämnda koncept startar ett nytt i vår, Sandwich Saturday. Som namnet antyder handlar det om mackor på lördagar. Men det är inte vilka mackor som helst.

– Vi beskriver dem som goffiga, vilket betyder ungefär “mycket av allt”. De är krispiga, feta, smakrika och välfyllda. Goffiga och matiga, helt enkelt, säger förstekocken Jeremia Vikström Lindh som försäkrar att de utan tvekan motsvarar en rejäl måltid.

– Det har blivit en trend med mackor, ungefär som burgare var för några år sedan, säger Veronica.

”Frittad kyckling” är en av mackorna på menyn.

Jeremias favorit bland mackorna på menyn är Frittad kyckling, som de valt att kalla den.

– Den är krispig, har fluffigt hembakt bröd, schyssta smaker och guacamole, berättar han.

Kollegan Veronica väljer helst Italienaren med rökta tomater och restaurangledare Fredrik Haage är svag för Smoky cheese.

”Goffigast av alla”

Den fjärde mackan heter Genuins köttmacka, vilket är den som personalen tror kommer att bli allra mest populär.

– Den är goffigast av alla med ryggbiff, rökta tomater, WB-aioli, bränd cheddar med mera. Den kommer att bli en hit, säger Veronica.

Genuins köttmacka, som personalen tror kommer bli en favorit.

Tanken med utbudet är att det ska finnas något för alla. Från vegetariskt till “jävligt köttig”, som Jeremia uttrycker det.

Som komplement till mackorna kommer det även att finnas sallader och barnvänliga alternativ – samt tre smarriga milkshakes som tagits fram i smakerna jordgubb, blåbär och smultron. De går att få med alkohol om så önskas, och är alla laktosfria.

– Vi vill göra något mer kring mackorna och milkshakes är både gott och kul, säger Fredrik.

Fredrik Haage, restaurangledare.

Orangeriet på Söder

Förutom Sandwich Saturday, som har premiär på lördag den 6 april klockan 17, ser gänget på Genuin fram emot sommaren då de slår upp portarna till intilliggande sommarrestaurangen Orangeriet på Söder igen. Då blir det fortsatt satsning på barbecue, en ny utegrill, quiz, dj och andra konceptkvällar.

– Orangeriet är en plats i Skellefteå med stor uteservering och stora gräsytor som ligger innanför inhägnat område, vilket gör att du till exempel kan spela kubb och dricka öl, ha femkamp, kickoff, sommarfest och så vidare. Det är unikt, säger Veronica som ser fram emot sommaren – men först och främst har siktet inställt på Genuin och vårens koncept som startar nu på lördag klockan 17.00.

– Vi välkomnar alla hit till oss på restaurang Genuin och Orangeriet på Söder, säger hon.

För att boka bord, klicka här eller ring 0910 – 88 330.

Orangeriet på Söder, som ligger vägg i vägg med restaurang Genuin, öppnar för säsongen den 14 juni.

Restaurang Genuin på Aurum Hotel i Skellefteå

Sandwich Saturday
Lördagar i vår från 17.00. Premiär på lördag 6 april.

After work-buffé
Fredagar från 17.00

Lunch-buffé
Tisdag-fredag 11.00-14.00

Middags-buffé
Måndag-torsdag från 17.00

Frukost
Måndag – Fredag: 06.00 – 09.00 (Måndagar köp 2 betala för 1)
Lördag – Söndag: 07.30 – 10.30

Orangeriet på Söder
Öppnar för sommaren den 14 juni.

Boka bord:

Boka via denna länk eller ring 0910 – 88 330.

Mer info:

Läs mer på www.hotellaurum.se/restaurang/

Sponsrad artikel

Hela denna sida är en annons från Restaurang Genuin.
Sponsrade artiklar är en del av Megafonens utbud av annonser. Vill du också ha en sponsrad artikel? Kontakta oss på info@megafonen.nu eller läs mer på megafonen.nu/annons.

Annons
Annons
Annons
Annons