Annons
Markoolio, Dolly Style och Chris Kläfford. Foto: Pressbilder

Ny gratisfestival arrangeras i Jörn – med artister, mat och ljusshow: ”Inkluderande och öppen för alla”

NYHET En ny festival kommer att se dagens ljus när Open Fire Festival arrangeras i Jörn under våren.

Annons

Den 12 mars 2022 arrangeras den nya utomhusfestivalen Open Fire Festival i Jörn, vid nyöppnade Jörn Experience Hotel. Där kommer det att bjudas på musik, matupplevelser, lokala artistframträdanden, aktiviteter och ljusshower.

– Det är en festival som kommer att genomsyras av kraftfull ljussättning, eld- och naturupplevelser och kultur för alla åldrar. Då det här är första gången vi arrangerar denna stora festival så bjuder vi alla besökare på fri entré, säger Daniel Petersson, VD Jörn Experience Hotel, som arrangerar festivalen tillsammans med North Event AB och Kulturrådet.

Annons

Redan nu har festivalen gjort klart med tre huvudakter; Markoolio, Chris Kläfford och Dolly Style. Och för de äldre besökarna kommer partybandet Tjocksmock att spela i hotellets inomhuslokaler hela kvällen.

– Förhoppningen är att Open Fire Festivalen ska bli en årlig återkommande vinterfestival och på lång sikt locka internationella artister hit och skapa fler arbetstillfällen. Vi önskan är att Open Fire Festival ska vara inkluderande och öppen för alla, skriver arrangören.

Annons

Entrén är som nämnt fri, men på grund av osäkerheten kring pandemin kommer du som besökare att vara tvungen att boka din fribiljett för att arrangörerna ska kunna veta hur många som är på plats. De biljetterna släpps den 1 januari. En serviceavgift om 30 kronor kommer att tas ut, skriver arrangören.

Du kanske också vill läsa:
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons