Annons
Bilden är inte tagen i butiken i Skellefteå. Foto: Elgiganten

Elgiganten byter läge – flyttar från södra sidan älven: ”Väldigt glada”

NÄRINGSLIV Elgiganten kommer att flytta från lokalen på söder till Solbackens handelsområde.

Annons

Fastighetsbolaget Regio förvärvade fem fastigheter på handelsområdet under 2016. Förra veckan tillkännagav de att sport- och friluftskedjan XXL kommer att etablera sig på en av dem. Jula håller till på en annan fastighet, men har länge planerat en flytt till handelsområdet som utvecklas på Anderstorp.

Det blir Elgiganten som tar över Julas tomma lokal, skriver Regio i ett pressmeddelande. Den är större än butikens nuvarande på södra sidan älven, vilket innebär utvecklingsmöjligheter. Flytten innebär också att Elgiganten blir den enda butiken inom elektronikområdet på Solbacken.

Annons

– Vi är väldigt glada över att vi kommer flytta till Solbacken och att vi ser fram emot att erbjuda kunderna i Skellefteå ett nytt fint större varuhus där vi har möjlighet att visa kök och kan vidareutveckla B2B- samt gamingområdena till fullo, berättar Fredrik Peterson, ekonomichef på Elgiganten.

Inflyttningen planeras till mars 2023.

Du kanske också vill läsa:
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons