Annons
Sponsrad artikel
Emelie Edergard, franchisetagare och fastighetsmäklare, utanför den lokalen som de snart tar över.

Lokal mäklarfirma fortsätter att växa – fördubblar storleken på sina lokaler: ”Känns superkul”

ANNONS HusmanHagberg fortsätter att satsa i Skellefteå. Efter sommaren kommer de att fördubbla storleken på sina lokaler. “Vi behöver helt enkelt mer plats för både kunder och anställda”, säger franchisetagaren Emelie Edergard.

Fastighetsmäklaren Emelie Edergard öppnade HusmanHagbergs kontor i Skellefteå sensommaren 2020. Med sig från start hade hon mäklaren Emma Bodén och stylisten Michelle Selegran, och därefter har teamet växt med mäklarna Julia Mellqvist, Matilda Ederlöf och Linn Sjölin, samt koordinatorerna Amanda Berger och Anna Karinen.

– Vår lokal i hörnet på Nygatan/Skeppargatan passade oss perfekt när vi startade för drygt 1,5 år sedan, men nu börjar vi vara trångbodda, berättar Emelie och ler.

Som tur är har de hittat en relativt enkel lösning på problemet. Senare i år kommer de att slå upp en del av väggen till den intilliggande lokalen på Nygatan, vilket ger plats åt större lounge för kunderna, fler mötesrum och fler kontorsplatser.

– Ja, det är en smidig och bra lösning för oss. Då kan vi få större utrymme utan att behöva flytta. Vi älskar läget vi har nu med närhet till både parkeringar och centrum, samtidigt som vi inte behöver ligga mitt på torget, säger Emelie.

Anna Karinen, till vänster, är den som senast blivit anställd hos HusmanHagberg.

Anledningen att de behöver större lokaler är så klart att de blivit fler anställda, men även att de säljer många bostäder. Under 2021 var HusmanHagberg den mäklarfirma som förmedlade flest bostäder i Skellefteå via Hemnet, och under årets tre första månader håller trenden i sig.

Nyckeln till framgången är enligt Emelie att alla på kontoret lägger ner stort engagemang och mycket passion på varje enskild försäljning, samtidigt som de genuint älskar det de gör.

– Vi brinner verkligen för det här. Jag är övertygad om att det lyser igenom – och det märks även på våra resultat. Mäklartjänster kan i sig tyckas vara likvärdiga i många delar men jag vet att man kan göra en enorm skillnad för sina kunder och därmed också nå olika resultat, säger hon.

Hög nivå över tid

Emelie är även stolt över att de lyckats hålla en hög nivå över tid. Trots att de bara haft öppet i drygt ett och ett halvt år har de redan haft återkommande kunder och genomgående fått höga betyg från såväl säljare som köpare.

– Vårt mål är alltid att kunden ska känna att vår hjälp är en investering, inte en kostnad, säger Emelie som även ser fram emot Alvargalan som arrangeras i juni där HusmanHagberg nominerats i kategorin Årets varumärke.

– Det känns verkligen fantastisk och smått overkligt. Det är ett kvitto på att vi vågat ta plats och gjort ett avtryck på kort tid. Det ger oss även energi att fortsätta sträva framåt och ständigt utvecklas för att kunderna ska få en så bra tjänst som det bara går.

Den nya lokalen ligger alldeles intill den som HusmanHagberg håller till i idag, i korsningen Nygatan/Skeppargatan.

Tror på fortsatt stor efterfrågan

När det gäller prisutvecklingen för bostäder i Skellefteå så har en viss avmattning synts under mars månad, men över tid tror Emelie på fortsatt stigande priser i kommunen.

– Omständigheter och oroligheter i världen gör såklart att marknaden till viss del påverkas, men jag tror att det är ett tillfälligt gupp gällande Skellefteå. Här finns arbetstillfällen och en stark inflyttning utifrån, vilket gör att vi över tid kommer att ha stor efterfrågan på bostäder även fortsättningsvis, säger Emelie.

Sponsrad artikel

Hela denna sida är en annons från HusmanHagberg.
Sponsrade artiklar är en del av Megafonens utbud av annonser. Vill du också ha en sponsrad artikel? Kontakta oss på info@megafonen.nu eller läs mer på megafonen.nu/annons.

Du kanske också vill läsa:
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons