Annons
Sponsrad artikel
Emma Bodén, Matilda Ederlöf, Amanda Berger, Julia Mellqvist och Emelie Edergard jobbar på HusmanHagberg i Skellefteå.

Fortsatt högtryck för HusmanHagberg – som ständigt blickar framåt: ”Tacksam för allt förtroende”

ANNONS För drygt ett år sedan valde Emelie Edergard att starta eget. Nu kan hon blicka tillbaka på en fin start där de tagit stora marknadsandelar – och lyckats behålla en hög nivå över tid. “Det är jag otroligt stolt över”, säger Emelie.

Emelie Edergard slog upp portarna till fastighetsförmedlingen HusmanHagberg i augusti 2020, mitt i pandemin. Till en början hade hon sällskap av mäklaren Emma Bodén och stylisten Michelle Selegran, men teamet har sedan dess växt. Redan under samma höst anslöt mäklaren Julia Mellqvist och koordinatorn Amanda Berger, och under våren mäklaren Matilda Ederlöf.

– Jag hade stora förhoppningar när jag öppnade, men att vi skulle behöva bli så här många redan första året hade jag aldrig trott, berättar Emelie.

Sammanhållningen i gruppen är en hjärtefråga som hon lägger stor vikt vid.

– Vi har verkligen kul och trivs genuint tillsammans, det tror jag även märks utåt till våra kunder. Det lyfter både oss och hur vi utför våra uppdrag, säger hon.

Emelie Edergard tillsammans med Linn Sjölin, som gör sin mäklarpraktik hos HusmanHagberg.

Efter en nästan explosiv start klättrade Husman Hagberg under vintern upp till att bli en av de mäklarfirmor som säljer flest bostäder i Skellefteå. Sett till de tre senaste månaderna ligger firman bakom över 20 procent av alla försäljningar som skett via Hemnet, vilket är störst andel i kommunen.

– Det känns häftigt att vi kunnat nå de nivåerna på så kort tid. Men ännu häftigare, och det som gör mig mest stolt, är att vi lyckats bibehålla dessa höga nivåer under så lång tid, säger Emelie.

Fina omdömen

Anledningarna till framgången är flera. Förutom att de satsat hårt på styling, och personanpassar alla sina försäljningar, har de fått mängder med fina omdömen av sina kunder.

Vi är så sanslöst tacksamma över alla de som tar sig tid att skriva om sin upplevelse tillsammans med oss.

– Vi är så sanslöst tacksamma över alla de som tar sig tid att skriva om sin upplevelse tillsammans med oss, och som lämnar rekommendationer och kommentarer efter förmedlingarna. Att vi får dessa omdömen är nog den enskilt viktigaste faktorn som gör att vi fortsätter att få in så många kunder, säger Emelie och fortsätter:

– För oss handlar det om att bibehålla kunden i fokus och alltid göra vårt yttersta för en lyckad och trevlig affär, från start till mål.

Inredningsbutik i lokalen

Att utvecklas och hitta nya vägar framåt är också en ambition som ständigt finns med i tankarna. Det senaste exemplet för det är att Husman Hagberg, tillsammans med MS Form, valt att öppna upp för försäljning av produkter som bland annat används i stylingen.

– Vi upplever att efterfrågan på dessa produkter är stor och vill därför kunna erbjuda ytterligare mervärde. Vidare får vi även ytterligare en chans att skapa en bra relation med framtida kunder, resonerar Emelie som välkomnar alla Skelleftebor till Nygatan 61 där de har sina lokaler.

Nu börjar HusmanHagberg, tillsammans med stylingfirman MS Form, att sälja inredningsprodukter i sin lokal på Nygatan 61. “Vi har sett en stor efterfrågan”, säger Emelie Edergard.

Framåt har Husman Hagberg även planer på att växa ytterligare. För att kunna bibehålla kvalité och service till kunderna så krävs det mer personal utifrån efterfrågan de har idag, enligt Emelie.

Men de har inga ambitioner om att bli störst, sett till antal anställda i alla fall.

– Nej, för oss är det viktigaste inte att bli störst – utan att vara bäst på det vi gör, säger Emelie och ler.

Behöver du hjälp med att sälja din bostad?

Husman Hagberg i Skellefteå hjälper dig att sälja alla typer av bostäder. Alltid med personlig service och högt engagemang i fokus.

Emelie Edergard, Franchisetagare/ Fastighetsmäklare
073-734 53 00, emelie.edergard@husmanhagberg.se

Emma Bodén, Fastighetsmäklare
073-746 12 00, emma.boden@husmanhagberg.se

Matilda Ederlöf, Fastighetsmäklare
070-8989435, julia.mellqvist@husmanhagberg.se 

Julia Mellqvist, Fastighetsmäklare
073-747 04 00, julia.mellqvist@husmanhagberg.se

Läs mer och se de objekt som finns till försäljning på www.husmanhagberg.se/skelleftea

Sponsrad artikel

Hela denna sida är en annons från HusmanHagberg.
Sponsrade artiklar är en del av Megafonens utbud av annonser. Vill du också ha en sponsrad artikel? Kontakta oss på info@megafonen.nu eller läs mer på megafonen.nu/annons.

Annons
Annons
Annons
Annons
Annons