Annons
Viktor Leksell. foto: Pressbild

En av Sveriges största artister gör unik konsert i Skellefteå: ”Stolta”

MUSIK Viktor Leksell är klar för Skellefteå och Sara kulturhus.

Annons

Med låtar som ”Svag”, ”Eld & lågor” och ”Tystnar i luren” har Viktor Leksell blivit en av våra mest spelade artister, med många miljoner lyssningar på Spotify. I fjol vann han flera grammisstatyetter, bland annat priset som årets artist – och nu ska han tillbaka till livescenen. Det sker efter att han nyligen släppt nya singeln ”Hela världen är min”.

Den 7 september är han klar för Sara kulturhus, och konserten i Skellefteå blir unik.

– Victor Leksell är redan en del av svensk musikhistoria och vi är stolta att han väljer att komma till Sara kulturhus, berättar programchefen Sofia Andersson Lundberg.

Annons

– Konserten är unik då det är den enda spelningen inomhus som Victor gör på sin Nordenturné. Spelningen kommer bli fantastisk och vi ser fram emot att välkomna publiken, fortsätter hon i ett pressmeddelande.

Du kanske också vill läsa:
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons