Annons
Bo Kaspers Orkester. Foto: Pressbild

Bo Kaspers Orkester gör julturné – är klara för Skellefteå: ”Väldigt kul”

MUSIK Bo Kaspers Orkester ska ut på en stor julturné i vinter.

Annons

Nytt album. Stråkorkester. Extra allt. Så inleder Bo Kaspers Orkester dagens tillkännagivande, om att bandet kommer att turnera Skandinavien med en alldeles egen, unik julkonsert den kommande vintern.

Konserten får namnet ”I denna mörka vintertid” – och ett av stoppen blir i Skellefteå. Sångaren och gitarristen Bo Sundström, basisten Michael Malmgren, trummisen Fredrik Dahl och pianosten Mats Schubert tar sitt musiksällskap till Sara kulturhus den 12 november.

– Det ska bli väldigt kul att åka Skandinavien runt med detta stora musiksällskap. Välkomna, hälsar Bo Kaspers Orkester i ett pressmeddelande.

Annons
Annons
Annons
Annons
Annons