Annons
Dirty Loops. Foto: Pressbild / Arkivbild

En blandning av klassiskt, jazz och pop – hyllade Dirty Loops klara för scenen i Sara kulturhus: ”Är unika”

MUSIK I sommar bjuds det på genreöverskridande musik i Sara kulturhus. Dirty Loops är klara för Skellefteå.

Annons

Med Jonah Nilsson på sång och piano, Henrik Linder på bas och Aaron Mellergårdh på trummor har Dirty Loops hyllats för sin förmåga att, genom att blanda olika genrer, ge moderna hits ett helt nytt sound. Gruppens fusionmusik bärs fram av såväl sång och harmonier som studsiga beats.

Sedan debutalbumet “Loopified” 2014 har bandet turnerat med bland andra Quincy Jones och Maroon 5. Under 2020 släpptes albumet “Phoenix” förra året kom “Turbo”, som Dirty Loops gjort tillsammans med Grammy-nominerade Cory Wong.

Annons

Nu är Dirty Loops klara för Skellefteå. På torsdagen den 7 juli spelar de i Sara kulturhus.

– Dirty Loops är unika. Vi ser fram emot att välkomna gruppen och att ge fler möjligheten att uppleva deras musik, säger Sofia Andersson Lundberg, programchef på Sara kulturhus, i ett pressmeddelande.

Annons
Annons
Annons
Annons
Annons