Annons
I den här byggnaden, med ingång från gågatan, ska det nya gymmet öppna. Foto: Pressbild / Diös

Gymkedja etablerar sig i centrala Skellefteå – öppnar i maj: ”En spännande stad i tillväxt”

HÄLSA Nu ska en ny gymkedja öppna i Skellefteå. "Vi tycker att träning ska vara enkelt, roligt och tillgängligt för alla och vår nya lokal ligger väldigt lättillgängligt i stadens centrum", säger Henrik Söderström.

Annons

Det är gymkedjan Stargym som ska etablera sig i staden. Stargym finns sedan tidigare i Härnösand, Örnsköldsvik och Sundsvall. De satsar på dygnetruntöppna anläggningar med ett varierat utbud av gruppträning, gym och personliga träningsupplägg med flexibla medlemskap.

Gymmet i Skellefteå kommer, enligt ett pressmeddelande, att erbjuda modern träningsutrustning i fräscha lokaler med incheckning dygnet runt och möjlighet till att boka personlig tränare.

– Skellefteå är en spännande stad i tillväxt och en naturlig plats för vår nästa etablering. Vi tycker att träning ska vara enkelt, roligt och tillgängligt för alla och vår nya lokal ligger väldigt lättillgängligt i stadens centrum. Nu längtar vi till inflyttning och att få inspirera Skellefteå till mer rörelse och träningsglädje, säger Henrik Söderström, verksamhets- och etableringschef, Stargym.

Annons

Det nya gymmet kommer att hålla till i Diös fastigheter med ingång från Nygatan, i samma byggnad där Fitness 24 Seven tidigare fanns.

– Att få välkomna ett gym in i den här lokalen känns fantastiskt roligt, den är ämnad för gymverksamhet och vi är övertygade om att det kommer att uppskattas av de som arbetar och bor i närheten och de som vill kombinera andra ärenden på stan med ett gymbesök. Stargym är den perfekta hyresgästen för den här lokalen och vi ser fram emot öppningen i maj, säger Jenny Forssell, förvaltare, Diös Skellefteå.

Det nya gymmet planerar att öppnas i maj.

Annons
Annons
Annons
Annons
Annons