Annons
David Lindgren tar plats på scenen med elever och lärare från Byske, Kåge och Tuböle. Pressbild: 2Entertain

Barns dikter blir musikalisk show i Sara kulturhus – nytt datum spikat

MUSIK Det blir i maj som den musikaliska diktföreställningen "Jag är en människa", men David Lindgren som gästartist, kommer till scenen i Sara kulturhus.

Annons

Showen utgår ifrån ett diktprojekt i kulturskolans regi, där barns dikter har tonsatts, koreograferats och dramatiserats av kulturskolans lärare. Resultatet, ”Jag är en människa”, är en musikalisk diktföreställning med orkestrar och körer av elever och lärare från Byske, Kåge och Tuböle. Och artisten David Lindgren.

– Det här är en stor satsning från vår sida och det känns fint att barnens ord, tankar och funderingar får komma fram. Sedan är det såklart jättekul att vi får ha med oss David på scenen, berättade Hanna Birath, enhetschef på kulturskolan, i höstas.

Annons

Då var det tänkt att anordna föreställningen i Sara kulturhus den 16 februari, men pandemiläget svängde och arrangemanget fick hejdas. Nu har ett nytt datum satts till den 24 maj. Enligt kulturhuset ska köpta biljetter gälla även då.

Du kanske också vill läsa:
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons