Annons
Champian Fulton. Foto: Pressbild

Klart: Flera jazzkonserter kommer anordnas i Skellefteå – ”Äntligen”

MUSIK Jazzklubben Boston har presenterat sitt höstprogram.

Annons

Precis som andra musikarrangörer har Jazzklubben Boston haft ingen eller mycket begränsad verksamhet under de senaste två åren. De har fortfarande begränsningar i sin verksamhet, men nu kan arrangörersgruppen ändå presentera ett höstprogram.

– Många uppskjutna konserter blir äntligen av, berättar de i ett pressmeddelande.

Jazzklubben kommer först att arrangera tre konserter i Sara kulturhus. De kommer också att anordna spelningar på restaurang Din Fest på Campus och Nordanåteatern, även fortsättningsvis, beroende på vad som är ledigt och vad som passar artisterna.

– Speciellt kul är att vi i höst kunnat bjuda in den amerikanska pianisten/sångerskan Champian Fulton nu när vi kan erbjuda en förstklassig lokal och en lika förstklassig flygel som finns på Sara, skriver Mats Åkerström vid Jazzklubben Boston i utskicket.

Annons

– Andra highlights är till exempel en konsert med Ale Möller och Mats Öberg som har Norrbotten Big Band bakom sig. Stjärnskottet Ellen Andersson får representera de ”unga hungriga” musiker som besöker oss och den dynamiska, trivsamma duon Emil & Filip gör en kvällskonsert när det närmar sig jul. Emil Ernebro och Filip Jers är båda mästare på sina instrument, gitarr och munspel och gör aldrig dåliga konserter.

Programmet finns att läsa i sin helhet på Jazzklubben Bostons hemsida, tipsar han.

Annons
Annons
Annons
Annons
Annons