Annons
Anders Tånger och Joel Norrfors. Foto: Pressbild

Företag går samman och satsar på expansion: ”Bra start tillsammans”

NÄRINGSLIV Skellefteförtagen Unboxx och Inte min släpvagn AB ingår nu ett partnerskap: "Känner oss redo för nästa steg att växa"

Annons

Genom Inte min släpvagn AB, som släppte en ny digital bokningstjänst i april, är det möjligt att hyra släpvagnar från strategiskt utplacerade depåer i Skellefteå kommun.

Skelleftebaserade inkubatorn Unboxx tror på konceptet och går nu in som partner.

– Vi har redan fått en bra start tillsammans och tror starkt på affärsformen som är ett miljövänligare alternativ och bygger på delningsekonomi, berättar vd Anders Tånger.

Annons

Fokus på expansion

Han ser inga gränser för hur stor tjänsten kan bli. Unboxx tänker därför komplettera det nuvarande teamet och addera ännu mer kompetens – med fokus på expansion.

– Det är den digitala plattformen som är intressant – här har man moderniserat en gammal traditionell verksamhet och gett den ett helt nytt gränssnitt som gagnar både användaren, miljön och ändamålet, fortsätter Anders Tånger i ett pressmeddelande.

Annons

Joel Norrfors, en av grundarna till Inte min släpvagn-tjänsten, berättar att de tänker stort. De har nu kört in sin digitala plattform och sett vilket fint mottagande den fått.

– Därför känner vi oss redo för nästa steg att växa till nya marknader och det gör vi bäst i samarbete med Unboxx kunnande och erfarenhet, fortsätter Joel Norrfors.

Du kanske också vill läsa:
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons