Annons
Emma Norrfors Beyene, Tobias Norrfors och Joel Norrfors. Foto: Pressbild

Familjeföretag i Skellefteå lanserar digital corona-anpassad uthyrning

NÄRINGSLIV Numera kan "Inte min släpvagn"-bokningar göras helt digitalt. Släpen kan även hämtas utan att närkontakt krävs.

Annons

Nu går det att hyra släpvagnar från ”Inte min släpvagn” via en digital bokningstjänst. Familjeföretaget tycker att det lämpar sig väldigt bra nu under pandemin, att kunna boka och hämta en släpvagn utan någon som helst fysisk närkontakt med andra.

– Att hyra en släpvagn har varit möjligt länge, men i princip all uthyrning kräver någon form av fysisk kontakt och manuell hantering. Vi tror att det har varit för omständigt att hyra, vilket har gjort att många har köpt en egen släpvagn trots att den står stilla största delen av tiden, säger Joel Norrfors, en av grundarna, i ett pressmeddelande.

Annons

I dagsläget kan släpvagnar hämtas från två depåer, en på Sunnanå och en i Ursviken, och företaget planerar att inrätta fler. På sikt vill de även etablera sig i andra städer.

Annons
Annons
Annons
Annons
Annons