Annons
Lill Lindfors kommer till Skellefteå den 12 oktober 2021. Foto: White Arkitekter / Pressbild

Folkkära Lill Lindfors till Skellefteå med en sista större jubileumsturné

MUSIK Med jubileumsturnén "Tillsammans är ett sätt att finnas till" ska Lill Lindfors fira sin 60-åriga scenkarriär i Sara kulturhus.

Annons

Folkkära artisten Lill Lindfors har hunnit fylla 80 år. Under hösten 2021 besöker hon 18 orter med jubileumsturnén ”Tillsammans är ett sätt att finnas till”, från Luleå i Norr till Malmö i söder. Den 12 oktober väntar publiken och scenen i Sara kulturhus.

Musikerna som tar plats vid hennes sida beskrivs som några av Sveriges bästa, i ett pressmeddelande från Werecki promotion company. Med Mats Norrefalk på gitarr, Johan Granström på bas, Johan Löfcranz på trummor och Claes Crona på piano.

Annons

– Lill Lindfors framträdanden är präglade av sånglust, frihet och ödmjukhet, allt med en vilja till förnyelse. Konserterna kommer att bjuda på tillbakablickar och anekdoter hämtade ur ett långt händelserikt artistliv, skriver Werecki i pressmeddelandet.

Du kanske också vill läsa:
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons