Annons
Mando Diao. Foto: Pressbild

Mando Diao till Skellefteå – ska uppträda i Sara kulturhus: ”En mer intim liveupplevelse”

NÖJE Hösten 2021 kommer Mando Diao till Skellefteå för att uppträda i Sara Kulturhus.

Annons

Strax innan sommaren släppte Mando Diao albumet I solnedgången, deras första svenska album på åtta år. Nya albumet stannade på topp 40 hela sommaren och har hyllats av svensk press, enligt ett pressmeddelande från Live Nation.

Hösten 2021 beger de sig ut på turné och spelar denna gång på konserthus runt om i Sverige.

– Som ett av Sveriges mest uppskattade liveband med framträdanden som ryker av explosionsartad energi tar sig Mando Diao denna gång an en mer intim liveupplevelse. Nästa års höst- och vinterturné kommer ta plats på konserthus i 20 städer runt om i Sverige för ett mer avskalat framträdande med deras svenskspråkiga låtskatt, skriver arrangören och fortsätter:

Annons

– Vi ser redan nu fram emot att få se fler fängslande framträdanden med Mando Diao – med ny musik och nytt format. Det blir en vacker och njutbar kväll runt om i landet och ett minne för livet för så väl gamla som nya fans av bandet.

Till Skellefteå kommer Mando Diao den 7 oktober 2021. Biljetterna till den konserten släpps på onsdag, 25/11.

Du kanske också vill läsa:
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons