Annons

Ändrad sophämtning över jul och nyår – då ska du ställa ut kärlet

NYHETER Inför jul och nyår ändrar Skellefteå kommun tiderna för sophämtning och öppettiderna på återvinningscentralerna.

Annons

Boende i Skellefteå kommun uppmanas ställa sina sopkärl på anvisad dag och låta dem stå kvar tills de har tömts. Enligt kommunen kan hämtning ske på röda dagar, eller någon dag senare än beräknat  beroende på väder, sopmängder med mera.

Här nedanför ser du ordinarie tömningsdag och vilken dag du ska ställa ut sopkärlet:

Skärmdump: Skellefteå kommuns hemsida

Återvinningscentralerna håller stängt på julafton, juldagen, annandag jul, nyårsafton och nyårsdagen. Den 23 december samt 30 december har återvinningscentralerna i Boliden, Ursviken och på Degermyran ändrade tider. Mer om öppettiderna finns här.

Annons
Annons
Annons
Annons
Annons