Annons
For Events uppmanar de som har köpt biljetter att behålla dem. Foto: Pressbild

Klart: Nytt datum satt för Molly Sandéns konsert i Skellefteå

MUSIK På torsdagen meddelade For Events att Molly Sandéns planerade spelning den 17 mars skulle skjutas framåt.

Annons

I enlighet med Folkhälsomyndighetens rekommendation har regeringen infört ett förbud mot allmänna sammankomster och offentliga tillställningar med över 500 personer. Många konserter och event har sedan dess blivit inställda – varav den med Molly Sandén, som skulle ha varit i Skellefteå den 17 mars, är en.

Men nu har dock ett nytt datum fastslagits. Konserten på Folkparken har flyttats fram till den 25 september.

Behåll biljetten

De som har köpt biljetter uppmanas behålla dem, då samma biljetter ska gälla vid det nya datumet.

Om du inte har möjlighet att gå det nya datumet kan du kontakta återförsäljaren fram till den 17 april 2020, det gör du på samma plats som du köpte biljetten på. Efter det datumet går det EJ göra ett återköp, meddelar Sofia Andersson Lundberg vid For Events i ett pressmeddelande.

Du kanske också vill läsa:
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons