Annons
Antalya. Foto: Pixabay.com

Återupptar charterturer till Turkiet: ”Varit en efterfrågad destination bland våra passagerare”

RESA Detur kommer under hösten 2019 återigen att erbjuda charterresor till Turkiet.

Annons

Det rör sig om totalt sju avgångar under september och oktober till den turkiska charterorten Antalya från Skellefteå Airport.

– Vi ser en ökande efterfråga på resor till Turkiet igen och vi är glada att kunna erbjuda våra kunder i Norrland ett brett charterprogram från Skellefteå Airport till Turkiet nästa höst, säger Karin Foors, Sales & Marketing Coordinator, Detur, i ett pressmeddelande.

Turkiet har länge varit en semesterfavorit med långa stränder, spännande kultur och god mat. Destinationen har dessutom fått ett extra uppsving av den turkiska lirans försvagats vilket gjort det mycket billigare att turista i landet.

– Turkiet har varit en efterfrågad destination bland våra passagerare och då kanske främst bland barnfamiljer. Den relativt korta flygtiden och den behagliga värmen, både under vår och höst gör Turkiet till en prefekt destination för både stora och små, säger Robert Lindberg, vd, Skellefteå Airport.

Den första avgången av sju blir den 13 september 2019, och den sista 25 oktober 2019.

Annons
Annons
Annons
Annons
Annons