Annons

Kristin Amparo till Trästock

Annons

NÖJE Trästockfestivalen släpper åtta nya akter till sommarens festival.

Trästockfestivalen fortsätter att släppa artister och den här fredagen är inget undantag. Det mest välkända namnet denna gång är Kristin Amparo.

– Som en utav Sveriges mest kända sångare i och med samarbeten med artister som Oskar Linnros, Daniel Adams-Ray, Nina Persson och Loop Troop Rockers så är vi superglada för att hon ansluter sig till årets Trästockfestival. Med stor musikalisk talang, hits som sålt guld och en otrolig bredd genom hennes karriär välkomnar vi varmt Kristin Amparo, skriver festivalledningen i ett pressmeddelande.

Förutom Amparo var det Shifty Cruz, Den Tasmanska Tigern, Skenet Bedrar, Shifty Cruz, Liberosis, Ludvig Hedenström och Oxygen som presenterades idag.

–  Vi förväntar oss spelningar som med bravur visar upp Skellefteås florerande musikliv, skriver ledningen.

Sedan tidigare är bland andra Zacke, Jireel, Thomas Stenström, Lisa Miskovsky, Säkert!, Linnea Henriksson, Julia Frej, Algesten, Johan Airijoki och Heavy Tiger bokade. Festivalen arrangeras den 21-22 juli på Nordanå.

Annons
Annons
Annons
Annons
Annons