Annons

Bygger saluhall på Storgatan

Annons

Food Mie Johansson och Markus RichtmanMie Johansson och Markus Richtman ser fram emot att öppna i de nya lokalerna på Storgatan. Foto: Magnus Lindkvist

MAT Idag kan Megafonen avslöja att Foods ägartrio bygger en saluhall i den 600 kvadratmeter stora lokalen som Färgbolaget tidigare höll till i. ”En matmötesplats som Skellefteåborna kan vara stolta över”.

Food driver sedan tidigare catering- och butiksverksamhet på Alhem – och öppnar nästa år ytterligare en verksamhet i centrala Skellefteå.

– Det här är något vi funderat på en längre tid. Gourmetbutiken som vi har haft i över ett år startade vi som ett test, och den enormt positiva utveckling vi haft med både butiken och Gourmetpåsen har givit oss bra grund för att gå vidare till där vi är idag, säger Mie Johansson som äger Food tillsammans med Markus Richtman och Pär Johansson.

Det ägartrion vill skapa i den nya lokalen på Storgatan är en saluhall där de ger plats för både lokala råvaror och internationella delikatesser.

– Och en gastrobar med servering finns naturligtvis också med. Vi vill vara en ständigt levande och pulserande mötesplats för alla som gillar god mat och dryck. En matmötesplats som Skellefteåborna kan vara stolta över, säger Markus.

 

Läs hela artikeln i nya Megafonentidningen (sida 7):

Annons
Annons
Annons
Annons
Annons