Annons

Årets liveartist till Trästock

Annons

Cleo-2015-Foto-Niceguzz-1

Foto: Pressbild

NÖJE 70-talsosande hårdrock och årets liveartist till Trästockfestivalen.

– Vi bygger på peppen inför sommarens Trästockfestival genom att ge er Spiders, 70-talsosande hårdrock när det är som bäst och powerkvinnan som blev utsedd till årets liveartist på Kingsizegalan 2015 – Cleo. Detta tillsammans med ett gäng lokala genier bäddar för en fantastisk festivalupplevelse. Detta skriver arrangören i ett pressmeddelande nu på morgonen.

Cleo
Rapparen Cleo är en erfaren liveartist med ett album och en EP i ryggen. Musikintresset föddes tidigt i hemstaden Umeå och blommade ut i det norrlandsbaserade hiphop-kollektivet Random Bastards för mer än 10 år sedan. Cleo har turnerat med sin musik sedan 2009 och framträtt för några av Sveriges största publiker såsom Melodifestivalen år 2012 och Timbuktus spelning på Malmöfestivalen i år inför över 40 000 åskådare.

I vår väntar med spänning ett solo-släpp från Cleo, med fullt fokus på henne som rappare, låtskrivare och artist. Till Trästock kommer hon och tar med sig vännerna från ett av sina många musikaliska samarbeten, Broke n Tipsy.

http://www.cleomusic.se/
Spiders
Rockbandet Spiders bildades i Göteborg 2010 och deras musik har bland annat beskrivits som ”70-talsosande hårdrock”, ”Motörheadstök” och ”riffparty” och rosats i magasin som Classic Rock, Record Collector och Sweden Rock för att nämna några. I oktober 2012 släppte Spiders sitt debutalbum Flash Point som nominerades till P3 Guld för Årets Bästa Rock / Metal. Spiders har sedan dess turnérat flitigt i Skandinavien och Europa med band som Graveyard, Kvelertak och Blood Ceremony.

www.wearespiders.com

Blodet
Blodet är att samla kraft. Släppa den lös. Sedan upprepa. Frihet är kaos. Kaos är frihet. Blodet kallades tidigare When Buildings Collapse.


Den Tasmanska Tigern
Ur maxibesök, pringlesrör och sargade sälar växte något vackert fram. Melankolisk rock full av tonårsångest och en skrikande längtan efter något mer. Om den tasmanska tigern sägs inte mycket, men shiet va stor käft den hade.


From Exhaust
Före detta sympatisk, icke-snusare, samt Prins Eric. Jag vill inte ens ha kul, bara flippa ur.

Annons
Annons
Annons
Annons
Annons