Annons

Händer i helgen 20-22/3

Annons

Händer i helgen

NÖJE I helgen kan du kicka igång benen på något av stadens dansgolv.

Fredag 20/3

O’Learys kan du mumsa på en trevlig buffé mellan kl. 16-18. Allstar erbjuder 20% rabatt på ala carte-menyn mellan kl. 16-19.

Senare under kvällen är det dags för Club 40 på Mollys och om du passerat 30+ i ålder så är du välkommen att dansa till kvällens tema schalgermusik. Från klockan 22.00 är det fullt pådrag.

Baren på Keckas Corner är öppet för både mingel och mat under kvällen.

Klockan 22.00 öppnar även Allstar upp dansgolvet där Emil Stighäll är DJ. Åldersgräns är 18+.

I övrigt är det baren på Bryggargatan, Coasters, Bishops Arms, Old Williams och Carl-Viktor som håller öppet för alla nöjestörstande Skellefteåbor.

Lördag 21/3

Om du inte har hunnit se teaterföreställningen S.E.N.S.E på Västerbottensteatern, så ska ni tar er dit och se denna unika teater. Föreställningen startar klockan 15.00.

Kvällen bjuder på dansgolv på både Allstar och Verandan där åldersgränsen är 20+ på båda ställena. Dansgolvet på Verandan drar igång efter klockan 23.00, då det är abonnerat i Keckas Corner tills dess.

Bröderna Norrfors bjuder i vanlig ordning på sköna beats på Bryggargatans bar efter klockan 22.00. Coasters, Old Williams, Bishops Arms, O´learys och Carl-Viktor ser till att det finns flera olika sköna ställen att besöka denna lördagskväll.

Söndag 22/3

Citykompaniet fortsätter med sitt nya koncept ”Söndagsmys” mellan klockan 12-16. Idag är det berättarfest på CK med sagoberättaren Ros-Marie, som berättar en folksaga med start klockan 13.00.

Senare under kvällen blir det konsert med Peter Getz på Nordanåteatern som bjuder på en härlig konsert med Skellefteå Big Band. Klockan 18.00 börjar det.

Vi ses i vimlet!

Annons
Annons
Annons
Annons
Annons