Annons

Händer i helgen 27-28/2

Annons

Shirly ClampShirley Clamp kommer till Scandic. Foto: Pressbild

NÖJE Löningshelgen bjuder bland annat på livemusik, teater, nattklubbar och show.

Fredag 27/2

Starta löningshelgen med en avslappnande afterwork. På Verandan, Keckas Corner, har man dukat upp för en bra start på helgen.  På Bishops Arms har man ikväll besök från Södra maltfabriken, som ger er möjlighet att testa deras nya ekologiska lager bland annat. På Allstar har man 20% på hela menyn mellan kl. 16-19. På O’Learys och Allstar kan man njuta av Skellefteå AIK:s hemmamatch mot Linköping med både gott att äta och dricka.

Carl-Viktor, Coasters, Old Williams och Bryggargatans Bar håller öppet för alla som vill njuta av något gott att äta eller dricka.

Ikväll är det Allstar som gäller om du vill dansa och är över 18 år. Nattklubben öppnar klockan 22.00.

Lördag 28/2

Ikväll är det premiär på en helt unik teaterföreställning på Västerbottensteatern, som heter S.E.N.S.E. Om ni någon gång ska gå på teater, så är det nu. Man kommer att få vara med om en helt otrolig upplevelse. Se till att boka biljetter till någon av de 20 föreställningarna i vår. Läs mer om föreställningen här »

Shirely Clamp kommer till Scandic med sin musikshow. Det finns några middagspaket kvar att boka, om man känner för en helkväll med god mat och trevlig musikunderhållning.

Verandan är det nattklubb och partybandet Krutov sätter extra guldkant på kvällen.

Allstar bjuder på heta hits på dansgolvet från kvällens dj. På Bryggargatans bar håller bröderna Norrfors hov bakom skivspelarna och bjuder på sköna loungelåtar.

Carl-Viktor spelar ikväll Joel Nunez. Coasters, Old Williams och Bishops arms håller igång för alla som vill träffas och snacka lite över ett glas dryck och kanske något gott att äta.

Trevlig helg! Vi ses  i vimlet!

 

Annons
Annons
Annons
Annons
Annons