Annons

Ett jäkla drag i Skellefteå

Annons

Ett jäkla dragJanne Åström och Bengan Janson Foto: Pressbild

NÖJE Rockaren, operasångaren och nationalskaldsfantasten Janne Åström har tillsammans med dragspelskungen Bengan Janson skapat showen ”Ett jäkla drag”.

Det kommer att bjudas på rock och pop från Bowie, The Kinks och Chuck Berry men även visor från Taube, Vreeswijk och Povel Ramel. Publiken utlovas en intim musikshow med en blandning av humor och allvar, skriver de i ett pressmeddelande.

Den 21 februari kommer showen till Nordanåteatern i Skellefteå.

– Det känns fantastiskt kul att vara ute på turné med den här showen och bjuda på ett jäkla drag. Det är något väldigt unikt med att uppleva de här klassiska låtarna när de framförs med bara dragspel och sång, säger Janne Åström i pressmeddelandet.

Läs mer i vår kalender »

Annons
Annons
Annons
Annons
Annons