Annons

Händer i helgen 3-4/10

Annons

destination_centrum

NÖJE Helgen bjuder bland annat på Frikväll, Dansmara och massa annat trevligt.

Fredag 3/10

Ikväll är det dags för det årliga arrangemanget Frikväll, som hålls inne i centrala Skellefteå. Hela centrum är fullt med massor av erbjudanden på bland annat mat och shopping. Passa på att gå ut på stan och njut av vad alla affärsidkare har att erbjuda. Hela programmet för FRIKVÄLL hittar ni via länken här.

Är ni sugna på att dansa styrdans, så kan vi meddela att det är dags för dansmara uppe på Folkparken, hela helgen. Ikväll dansas det till Blender och Zlips.

Vill du gå på nattklubb ikväll, så är det Allstar och O´learys som håller igång sina dansgolv.

I övrigt så är det pubarna som håller öppet. Vi kan även meddela att Bryggargatans bar är abonnerad fram till 22.00, men efter det så är det fritt fram att besöka deras drinkbar.

Lördag 4/10

Skellefteå symfoniorkester underhåller idag på Nordanåteatern, tillsammans med Magnus Bäcklund och Anna Shalene. De ger det bästa från ABBA i poppiga och klassiska toner. Konsertern börjar redan 15.00.

Ikväll fortsätter dansmaran på Folkparken och det dansas till Titanix och Sannex. Redan klockan 20.00 börjar insläppet.

Vill du hålla dig till nattklubbslivet, så är det dansanta toner av kvällens DJ`s på Verandan, som håller öppet för 20+:arna och på Allstar och O´learys är det fullt drag på deras dansgolv som gäller.

Klockan 22.00 drar Bryggargatans DJ igång i drinkbaren med skön loungemusik hela kvällen.

Givetvis är pubarna öppet i vanlig ordning.

Vi ses i vimlet!

 

Annons
Annons
Annons
Annons
Annons