Annons
LNLP Foto: Arkiv/Herman Dahlgren

Händer i helgen 1-2/8

Annons

LNLP Foto: Herman Dahlgren
Foto: Herman Dahlgren. Fotot är taget på förra årets LNLP.

NÖJE Sommarens andra stora beachfest i kommunen kan ni besöka i helgen utanför Lövånger i klössand.

Fredag 1/8

Även denna helg bjuder på härligt väder och det passar ju bra då det är dags för årets beachparty i Lövånger, nämligen LNLP. Som vanligt då det bjuds på fest ute på stranden i klössand, så är det fullt pådrag från början till slut. Festen fortsätter även imorrn lördag.

Även på hemmaplan bjuds det på massa sköna alternativ denna fredagskväll. På Allstar är det fri entré till nattklubben och det är DJ Robert, som håller i taktpinnen för kvällen. O´learys bjuder som vanligt på ett skönt mingel uppe på taket. Coasters håller också öppet sin mingelhörna på Tjärhovsgatan och bjuder på både god mat och dryck, glöm inte att man kan prova på Kallholmens nya jubileumsöl redan ikväll. På Carl-Viktor är det i vanlig ordning trubdaurerna som håller hov. Ikväll får man lyssna till Miamisonen Joel Nunjez efter kl. 22. Gammal som ung är välkomna dit. Bishops arms har ikväll också fått första brygden av den lokalproducerade jubileumsölen från Kallholmen, kan vara dags att prova. Även baren nere vid älven, Bryggargatan, håller öppet med skön mingelmusik och svalkande drinkar från baren.

Lördag 2/8

Dag nummer två på LNLP i Lövånger börjar med skönt volleybollhäng på stranden för att sedan förvandlas till en häftig beachpartyupplevelse. Ikväll är klädkoden VIT, man måste nämligen komma kläd i vitt för att få komma in på området. Till detta år har man inte sprata på krutet. Både liveartister och ett gäng DJ´s från den lokal som den nationellascenen är på plats.

Den mobila trästockscenen har tagit sig till Kåge hamn för att leverera en gratis konsertupplevelse för de som vill. Ikväll står bandet EKO, med rötter från Skellefteå, på scenen.

Verandan håller igång sin nattklubb för alla över 20+. Allstar kör nattklubb med fri entré för alla över 18+, DJ Tobias håller hov i DJ-båset.

Taket på O´learys, Kvarterskrogen Coasters, Carl-Viktor krogen för gammal som ung, Håller också öppet i vanlig ordining. Bishops arms och Bryggargatan är givetvis med på noterna och håller öppet sina serveringar också.

Vi ses i vimlet!

 

 

Annons
Annons
Annons
Annons
Annons