Annons

Händer i helgen 9-10/5

Annons

Allstar

NÖJE Nypremiär av nattklubb, körfest, minifestival och massa annat kul som händer denna helg. Här får du tips om vad som händer i nöjesväg.

Fredag 9/5

Ikväll är det nypremiär för nattklubben Allstar. Therese, som är ny ägare, har äntligen fått till de sista detaljerna för det nya konceptet och ikväll vill hon fira tillsammans med alla sina gäster. Från klockan 19.00 öppnar stället och glöm inte bort att det är öppningsmatch i Hockey-VM ikväll också. Ålder för att komma in på nattklubben senare under kvällen är 18+ och det är DJ Robbin Ågren som snurrar plattor.

Under två dagar arrangeras en festival i Skellefteå där sju lokala band kommer att spela. Allt Ska Försvinna är en fristående tvådagarsfestival som arrangeras av Underdog UF i samarbete med ABF och Kulturföreningen Mullberget. Tidigare i veckan skrev vi en artikel om detta på webben. Här kan du läsa den.

På pubarna Carl-Viktor, Coasters, Old Williams, O´learys och Bishops arms kan du ikväll njuta av god mat och dryck tillsammans med trevliga vänner.

Lördag 10/5

Ikväll är det tredje gången som Skellefteå Kraft Arena fylls med över 1000 körsångare. Det har blivit dags för körmanifestationen. Kvällen är fylld med härlig musik och gästartisterna Lagaylia Frasier och Göran Fristorp. Biljetter finns att köpa vid entrén enda fram till klockan 18.00, då konserten börjar. Här kan du läsa mer om vad vi skrev tidigare i veckan om körmanifestationen.

Ikväll är det första matchen för Sverige i Hockey-VM. Givetvis håller vi ett extra öga på detta VM då vi har några profiler från guldlaget Skellefteå AIK i truppen. Matchen börjar kl. 17.45 och motståndet står Danmark för. På O´learys och Allstar har man förberett på bästa sätt, så se till att boka bord.

Verandan bjuder man upp till nattklubb med DJ Fredrik S, som kommer att spinna skivor kvällen lång. Ålder för att ta sig in är 20+. Allstar Bjuder också på nattklubbskväll. På sitt nya dansgolv håller kvällens DJ, Joel Norrfors, hov för att fylla det med dansant musik. Ålder för kvällen är 20+.

Macke Marklund är DJ på Mollys och lovar att leverera feta house hits hela kvällen och ni som är 18+ är välkomna.

Pubarna håller i vanlig ordning öppet. Så det är bara ta sig in för att träffa vänner och bekanta, eller varför inte några nya vänner?

Vi ses i vimlet!

Annons
Annons
Annons
Annons
Annons