Annons

Våren på The Body Shop

Annons

DSC_1081

SKÖNHET Vårens makeup är frisk och fräsch med inslag av starka rosa toner på ögonlock och läppar. Kajalen är utsuddad och huden har mycket lyster.

Det menar Caroline Lundberg, säljare och makeup-ansvarig, och Nina Nyström, säljare, på The Body Shop i Skellefteå.

– Vi är väldigt stora inom både kroppsvård, hudvård och makeup och vi vill att kunderna ska få ett brett utbud med bra grundvärderingar, berättar Nina.

The Body Shop har funnits i Skellefteå sedan 1987 och har profilerat sig genom att erbjuda milda och bra produkter kunder kan köpa med rent samvete. De tar avstånd från att testa på djur och använder sig av många ekologiska ingredienser. Många förknippar dem med väldoftande body butters och duschkrämer, men de har mer att erbjuda. Både Nina och Carolina har svårt att välja bland sina favoriter.

– Några av mina favoriter är läppstiften som är rika på pigment och fukt, så att även torrisar som jag kan använda dem. En produkt alla borde testa är den prisbelönta Beautifying Oil eftersom det är en så mångsidig produkt som man kan ha både på kropp, ansikte och hår, berättar Nina.

CAROLINES FAVORITER
Caroline har fastnat för kroppvårdsserien Honeymania. En serie som innehåller Community Fair Trade-producerade ingredienser med bland annat honung från den Etiopiska regnskogen som lenar och vårdar huden. Andra favoriter är solpudret Baked to last Bronzer Warm glow och solskyddsfaktorn Seaweed Mattifying Moisture Lotion Spf 15.

– Solpudret passar även blekfisar som mig och solskyddet räddar mig på sommaren som har haft svårt att hitta ett skyddande alternativ för ansiktet som inte gör mig glansig och flottig.

Vad gäller makeup-trender kommer The Body Shop vanligtvis med limited editions-produkter till vår och vinter. Vårens makeup-nyheter är två olika Shimmer Cubes i uppsättningen Pink och Brown och två ljusa gloss i tonerna Rose och Vanilla. Passande då rosa sägs vara vårens it-färg vad gäller make up.

– Vill du satsa på en rosa look använder du bara rosa skuggor där du lägger en mild rosa i mitten på ögonlocken och en riktigt stark rosa längst ut där man normalt lägger en mörkare färg. Använd gärna fuktad pensel på våra skuggor för ett mer färgstarkt resultat som sitter längre.

– Trivs man inte med rosa så fungerar korall, persika eller guld alltid på våren. Toppa läppstiftet med ett härligt glans med massor av lyster och vårdande oljor.

”MÅNGA NYHETER”
Under 2014 spår de att BB-creamen kommer fortsätta växa i popularitet och avslöjar att fler nyheter kommer lanseras på den fronten under kommande året.

– Detta blir ett år med ovanligt många nyheter på alla områden i butiken så det är bra att besöka oss ofta för att ta del av dem och våra erbjudanden.

Annons
Annons
Annons
Annons
Annons