Annons
SKELLEFTEÅ Petter Sandström hjälper också till på fredag.">

Bjuder på unplugged

href="http://www.megafonen.nu/noje/bjuder-pa-unplugged/"> SKELLEFTEÅ Petter Sandström hjälper också till på fredag.

Annons

SKELLEFTEÅ Petter Sandström hjälper också till på fredag.

För ett och ett halv år sedan påbörjade han arbetet med sin soloskiva och har sedan dess släppt singlarna Lean on me och Say it with a song. Petter beskriver själv sin musik som soulpop/rock med inspiration från Motown och Springsteen. Nu på fredag kommer, albumaktuella, Petter Sandström att uppträda på FRSH:s event, uppe på Folkparken.

Unplugged

– Jag kommer att spela unplugged. Ett par låtar från min nya skiva, två nyskrivna låtar, varav en är på svenska, berättar Petter.

Varför ska man komma på folkparken på fredag?

– Jag tycker att det är givet att folk ska komma till Folkparken, för att bidra till Musikhjälpen, och dels för att jag inte tänker göra det till en vana att spela unplugged. Så kom en, kom alla, säger Petter.

Sveriges Radio, Sveriges Television och Radiohjälpen arrangerar även i år Musikhjälpen som direktsänds i SR och SVT från Malmö 10-16 december. Årets humanitära tema är barns rätt till rent vatten i slumområden.

FRSH skänker hela vinsten av entréintäkterna, från denna kväll, till Musikhjälpen. Så se till att göra en insats Du också!

Annons
Annons
Annons
Annons
Annons