Annons
SKELLEFTEÅ Unik chans att få en inblick i graffitins värld.">

Art of the streets i stan

class="alignnone size-full wp-image-12205" title="Artofthestreets" src="http://www.megafonen.nu/wordpress/wp-content/uploads/2012/09/aots465x180.jpg" alt="" width="465" height="180"/> SKELLEFTEÅ Unik chans att få en inblick i graffitins värld.

Annons

SKELLEFTEÅ Unik chans att få en inblick i graffitins värld. 

I september skickar Riksteatern ut en 14 meter lång buss fylld av färg och kreativitet på turné. På plats i de fem aktuella turnéorterna erbjuds publiken helt gratis en unik inblick i graffitins värld, vare sig de är erfarna målare eller bekantar sig med konstformen för först gången. Alla är välkomna!Observera att i Skellefteå äger Art of the Streets rum under två dagar!Lördag 8 september på Nordanåområdet, kl 12-18

Söndag 9 september på Folkparken, kl 12-18Fritt inträde, ingen anmälan behövs.
 
Läs mer om art of the sreets HÄR.
 
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons