Annons

Hemma och mellanlandar..

Annons

..mellan dagens två jobb.
På den ena jobbet som jag har för jämnan, på Medlefors, där förbereder vi julbord för fullt. Jag tycker det är himla trevligt så länge jag slipper beblanda mig med den varma julmaten. Det är precis hur tråkigt som helst medan att göra desserter, sillinläggningar och dylikt bara är roligt!
Idag gjorde jag en Cake ball på överblivna kakor.
Det var mjuk pepparkaka som jag körde i mixern till smulor, blandade i frusna naturella lingon och bara lite philadelphia för att få en bra konsistens. Doppade dem sen i vit choklad och satte på lite kanel som dekoration. Enkelt och gott!
Cake Balls/Pops är grymt lätt att göra och väldigt gott.
Man kan blanda vilka kaksmulor man vill tillsammans med kesella eller Philadelphia och tillsätta nåt mer också om man vill ha en brytning. Rulla till bollar och doppa i den choklad du tycker passar bäst och dekorera hur du vill.
Vill du kalla dem Cake Pops så sätter du bollarna på en pinne, antingen en ”klubba-pinne” eller ett avklippt grillspett. Uppskattas av både barn och vuxna kan jag intyga.

Här är några jag gjort tidigare som jag bloggat om

Cake popsDessertbord rosaDessertbord rosa

Ikväll jobbar jag på en personalfest som jag är övertygad kommer bli hur bra som helst för gästerna. Jag önskar att jag var gäst!

Annons
Annons
Annons
Annons
Annons