Annons
SKELLEFTEÅ På fredag gästar Niklas Strömstedt Mollys. Läs vad han har att säga inför spelningen och tidigare erfarenheter av Skellefteå.">

Niklas: Kände mig lite rädd

class="alignnone size-full wp-image-3591" title="Niklas Strömstedt" src="https://megafonen.nu/wp/wp-content/uploads/2010/11/468_niklas.jpg" alt="" width="468" height="142"/> SKELLEFTEÅ På fredag gästar Niklas Strömstedt Mollys. Läs vad han har att säga inför spelningen och tidigare erfarenheter av Skellefteå.

Annons

SKELLEFTEÅ På fredag gästar Niklas Strömstedt Mollys.

Med över en miljon sålda skivor är Niklas Strömstedt en av våra allra största och mest folkkära artister i Sverige. Han har skrivit odödliga låtar i över 30 år och hyllar dessa i den kritikerrosade turnén “Trettio år i kärlekens tjänst”.

Trettio år i kärlekens tjänst är en middagsshow där Niklas berättar historier ur sitt liv som artist och spelar låtar som får er att minnas en härlig tid! Med sig på scenen har Niklas de suveräna multimusikerna Marika Willstedt som är ny pianist i SVT succén ” Så ska det låta”, och Mats Persson, samt låtar från en trettioårig karriär.

Vi på megafonen fick en snabb intervju med glad och entusiastisk Niklas inför sin middagsshow på Mollys på fredag.

– Vi ser framemot en riktigt trevlig kväll på fredag, säger Niklas.

När var Du senast i Skellefteå?

– Vi var faktiskt i Skellefteå förra hösten och spelade i Anderstorpskolans aula, säger Niklas.

Vilka minnen har du från dina tidigare spelningar här i Skellefteå?

– Jag har ett jobbigt minne från en spelning på folkparken tidigt 80-tal, berättar Niklas och fortsätter.

– Jag kom ihåg att det var den högsta scenen jag nånsin har spelat på och kände mig lite rädd faktiskt.

Vad tycker du om Skelleftepubliken?

– Jag vet att man är väldigt kunniga inom popen, då man är en riktig popstad med band som Wannadies, säger Niklas och fortsätter. Har man sedan ett hockeylag som heter Skelleftea AIK så kan det ju inte bli fel.

Beskriv lite snabbt vad som kommer att hända på fredagkvällen under din show?

– Man ska komma dit och uppleva en riktigt bra middagshow som kommer att innehålla sköna låtar, bra musik och en otroligt bra inramning med skönt mellansnack, berättar Niklas.

Annons
Annons
Annons
Annons
Annons