Annons
Arrangören Gunnar Karlsson på den tilltänkta platsen utanför Sara kulturhus. Foto: Caroline Thorén

Festivalkvällen i centrum ställs in – arrangörerna: ”Tack för förståelse”

NÖJE Nästa helg skulle Summertime Garden Party – med Miss Li, E-Type och Tuai – ha anordnats i centrum. Men så blir det inte.

Annons

Planerna på den trädgårdsfest-inspirerade helkvällen på Saraplatsen har kommit långt. Skellefteå Summertime-arrangörerna har gått samman med The Wood Hotel och planerat för alltifrån serveringar till avstängning av Kanalgatan.

Vid muren mot Guldtorget skulle scenen stå. Och på den, såväl Miss Li och E-Type som artistkollektivet Tuai, men nu kommer inget av det att hända.

Annons
Bland andra skulle Miss Li ha uppträtt på det nya Summertime Garden Party. Foto: Pressbild

Det beror på biljettförsäljningen, uppger arrangörerna i ett pressmeddelande i dag.

– Tyvärr har inte biljettköpen legat i den takt vi behöver för att kunna betala de produktionskostnader som ska betalas i förskott, såsom resor/transporter, artister, scen och ljud/ljusleverantörer. Därför väljer vi nu att ställa in arrangemanget för att kunna garantera biljettköparna pengarna tillbaka, skriver de.

De trodde på evenemanget och gör det fortfarande, men nu är den 16 augusti så nära att de inte vågar vänta längre. Och förhoppningen är att kunna få till ett annat Garden Party i framtiden.

– Tack för er förståelse, fortsätter arrangörerna.

Annons

De personer som köpt biljetter till evenemanget kommer enligt arrangörerna att få ett mejl med instruktioner om hur återbetalningen går till.

Du kanske också vill läsa:
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons