Annons
Från vänster Sarah Árnason, Jón Óskar Árnason, Johann Prieur, David Eriksson, Maria Singh. Foto: Pressbild

Hon blir vd för ambitiöst företag – satsar på internationell marknad

NÄRINGSLIV Maria Singh blir ny vd och delägare i den digitala plattformen Brigade som skapats för att underlätta inom restaurangbranschen.

Annons

Bakom Brigade står en rad lokala profiler från Skellefteå: Sarah och Jón Óskar Árnason som driver restaurangen Bryggargatan, Johann Prieur från mjukvaruföretaget Kopera samt David Eriksson som var med och startade North Kingdom och nu jobbar som konsult på Arctic Business Incubator i Skellefteå.

Plattformen är designad för att förbättra arbetet i kök och barer genom att effektivisera verksamheten och optimera teamets prestationer, skriver företaget i ett pressmeddelande.

Annons

Nu står det även klart att Maria Singh kliver in som delägare och tar över som vd. Maria har tidigare jobbat med marknadsföring och teknik på bland annat T2 Business i Skellefteå.

– Vi är så glada att ha Maria ombord. Hon har en vision och ett ledarskap som kommer att vara avgörande nu när vi etablerar vår närvaro internationellt på bredare front, säger Jón Óskar Árnason i pressmeddelandet.

Annons

Brigade har redan börjat etablera sina tjänster och siktar på att vara i full expansionsfas från augusti.

– Jag är verkligen hedrad att få leda Brigade vid en så spännande tidpunkt, säger Maria Singh och fortsätter:

– Framåt ser jag fram emot att fortsätta utveckla Brigade och erbjuda lösningar som underlättar vardagen för restauranger både här lokalt, i Norden och internationellt.

Du kanske också vill läsa:
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons